tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post3059751608776108865..comments2023-07-19T01:30:18.765+02:00Comments on Buenas Migas. Blog de cocina de Anna Moreno.: ORADA AL FORN AMB CARBASSA I BOLETS / DORADA AL HORNO CON CALABAZA Y SETASBuenasMigas.http://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-92144823025154894552009-10-23T15:46:16.955+02:002009-10-23T15:46:16.955+02:00Olles i somriures, i tant que està bo. Boníssim! U...Olles i somriures, i tant que està bo. Boníssim! Un petó gran. <br /><br /><br />Glòria, doncs amb uns cigrons saltats, com bé dius, i amb alls tendres, julivert i bolets, també ha de ser un acompanyament boníssim, serà qüestió de provar-ho. Un petonàs.<br /><br /><br />Talita, beijos e um abraço para você :)<br /><br /><br />Begoña. A veces no puede ser y hay que conformarse con las setas secasBuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-49600820616890495852009-10-22T20:46:28.875+02:002009-10-22T20:46:28.875+02:00Em dic tomas, sóc ‘maño’ de naixement i de tot. Ta...Em dic tomas, sóc ‘maño’ de naixement i de tot. També sóc un autodidacta a la cuina.<br />Benvinguts al meu bloc y gracies.<br />Salut y Petons<br />tomastomyhttps://www.blogger.com/profile/17227562905874559062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-22127340251677818362009-10-22T19:38:44.689+02:002009-10-22T19:38:44.689+02:00Anna; Un plat molt complert, amb el peix, carbassa...Anna; Un plat molt complert, amb el peix, carbassa i els bolets. Un bon mar i muntanya, per que no?. Que vaigi de gust Anna¡¡. Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-78130149654188234182009-10-21T23:27:33.521+02:002009-10-21T23:27:33.521+02:00Hola Anna! No sé si me gusta más la receta o las f...Hola Anna! No sé si me gusta más la receta o las fotografias ¡me quedo con las dos cosas! ¡ENHORABUENA! Gracias por tu comentario en mi blog.<br />Besos!Gloria P.https://www.blogger.com/profile/07176215547703420232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-85644545758992339102009-10-20T20:43:30.438+02:002009-10-20T20:43:30.438+02:00Yo también fuí a comprar unos rovellones el fin de...Yo también fuí a comprar unos rovellones el fin de semana y me quedé con las ganas porque estaban intocables de precio, así que compré otra variedad pero no era lo mismo...jeje. Las doradas se ven deliciosas y el paso a paso de las fotos está genial.<br />Besos<br />NuriaHAVE REAL PIES IN BARCELONAhttps://www.blogger.com/profile/01029255686999124003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-86512531782161621012009-10-20T17:38:56.767+02:002009-10-20T17:38:56.767+02:00Me ha parecido una receta super original. No he us...Me ha parecido una receta super original. No he usado nunca la calabaza como acompañamiento, pero tiene que estar buenísima. <br />Yo llevo muchos años resignada a comer las setas secas....solo cuando voy para el norte en esta época procuro comprarlas frescas y disfrutar de ellas. Qué buenas...<br />Un saludo, BegoñaBegoñahttps://www.blogger.com/profile/10254252172774129632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-58161810858537810822009-10-20T01:21:54.572+02:002009-10-20T01:21:54.572+02:00Mmmmm... Los pescados me encantan!! Qué plato más ...Mmmmm... Los pescados me encantan!! Qué plato más delicioso!Talitahttps://www.blogger.com/profile/09134976661298786361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-36718757145491021002009-10-19T14:14:03.404+02:002009-10-19T14:14:03.404+02:00Anna,
L'orada és un dels meus peixos predilect...Anna,<br />L'orada és un dels meus peixos predilectes. Potser un dia m'atreviré a fer-la al forn de la manera que tu tan bé proposes però sense carabassa. De moment, avui perdinar, me'n faré però a la planxa i acompnyada de cigrons bullits. És ràpit i molt bo.<br />Una abraçada!GLÒRIAhttps://www.blogger.com/profile/13174578209953454819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-7661772127790556082009-10-18T21:58:48.491+02:002009-10-18T21:58:48.491+02:00Això ha d'estar molt bo, apuntada. Salut!!!!Això ha d'estar molt bo, apuntada. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-45515198849145879842009-10-18T11:21:07.751+02:002009-10-18T11:21:07.751+02:00Mai. Gràcies mestra! Jo ahir vaig matar el cuquet ...Mai. Gràcies mestra! Jo ahir vaig matar el cuquet amb uns rossinyols. Un petonàs.<br /><br /><br />Els peixos. Doncs no sabia que ara fora temporada d’ orades, la veritat és que les vaig veure precioses a la peixateria. Gràcies maca. Un petó.<br /><br /><br />Francina. Ja sabia jo que t'agradaria la carbassa, per un comentari que vas fer fa temps, i es que jo me'n recordo de tots els BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-53105212683713252632009-10-18T08:15:23.816+02:002009-10-18T08:15:23.816+02:00En vez de base de patatas, base de calabaza., madr...En vez de base de patatas, base de calabaza., madre mía Anna, ¡¡qué original!!. Además, y si te soy sincero, es un plato que probablemente me sorprendiera su sabor ya que no me hago la idea de como sabría el Oporto con la dorada y al horno. Tiene que ser una delicia, eso estoy seguro. <br /><br />¿Quieres saber a cuanto he visto los rovellons o níscalos aquí en Madrid hará una semana?, a 67€ el Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-44966574756939889112009-10-18T00:03:56.906+02:002009-10-18T00:03:56.906+02:00Riquísimo acompañamiento para la dorada Anna. Me g...Riquísimo acompañamiento para la dorada Anna. Me gustan mucho las setas y estoy deseando que bajen el precio para arrasar en el mercado con ellas!<br />BesosMartahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-36154710866032800622009-10-17T23:11:55.680+02:002009-10-17T23:11:55.680+02:00Ostres Anna!!!!! M´ha encantat aquesta recepta!!! ...Ostres Anna!!!!! M´ha encantat aquesta recepta!!! la conjunció d´ingredients ha de ser un plaer per al paladar!!!!!! A mi també m´agraden molt els rovellons, però la pinta que fa la carbassa no desmereix pas els moixernons.... quina delícia!!!!<br /><br />Ho probaré segur.<br /><br />Un petonàs wapisima!!!!Francinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-77244820675481792732009-10-17T20:28:57.865+02:002009-10-17T20:28:57.865+02:00Hola maca, ets una cuinera amb tots els punts..
Ta...Hola maca, ets una cuinera amb tots els punts..<br />També estem en plena época de les orades , has fet un plat genial .<br />Felicitas !!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-267625090781446842009-10-17T19:24:12.565+02:002009-10-17T19:24:12.565+02:00Doncs ja som dos les que esperem nena , jo l´altre...Doncs ja som dos les que esperem nena , jo l´altre dia vaig matar el cuc amb uns camagroc, bons també però em vaig quedar amb les ganes i enguany tot i tenin un bon bosc boleter de rovellons no crec pas que se´n facin gaires, el temps no acompanya.<br />De totes maneres aquesta dorada ha d´estar boníssima, no he probat mai combinar carbassa i bolets i segur que ho faig.<br />Petons<br /><br />Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.com