tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post4039972720757519246..comments2023-07-19T01:30:18.765+02:00Comments on Buenas Migas. Blog de cocina de Anna Moreno.: AMANIDA DE TOMÀQUET, OLIVADA I PARMESÀ / ENSALADA DE TOMATE, OLIVADA Y PARMESANOBuenasMigas.http://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-30109005264914510342009-08-14T20:25:38.856+02:002009-08-14T20:25:38.856+02:00Bueno, no se que habrá pasado, pero el comentario ...Bueno, no se que habrá pasado, pero el comentario anterior del 'Anónimo' soy yo, que cosas tiene la informática...BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-78265765493252276902009-08-14T20:22:25.819+02:002009-08-14T20:22:25.819+02:00Carlos, a que están buenos los tomates de Montserr...Carlos, a que están buenos los tomates de Montserrat... Hay unos que están algo huecos, es su peculiaridad, y otros no tanto, puede que sean otra variedad, no lo se con seguridad, pero están buenísimos, a que sí. Un beso.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-76030352744279998152009-08-03T15:53:27.090+02:002009-08-03T15:53:27.090+02:00Ni en Madrid (los Montserrat)... Y nosotros los he...Ni en Madrid (los Montserrat)... Y nosotros los hemos plantado hará unos 7-8 años y volamos!!. Una delicia e ideal para relleno desde luego. Yo tampoco he probado la combinación de queso y olivada, sin duda, debe de estar excepcional. Un saludo.Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-89598902089156318652009-07-20T11:41:16.395+02:002009-07-20T11:41:16.395+02:00Francina, doncs quan provis la olivada feta a casa...Francina, doncs quan provis la olivada feta a casa, ja no t'agradarà la del supermercat. Prova de fer-la un dia, i si et fa mandra, digues-li al teu home que desossi les olives que és el que més mandra dóna (que dolenta sóc) i llavors tu, com la mes reina, solament hauràs de triturarlo i ja está, que et sembla... <br /><br /><br />Olles... Merci, un petó.<br /><br /><br />Glòria, és que quan BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-5181144151131547752009-07-20T00:27:52.102+02:002009-07-20T00:27:52.102+02:00Anna,
Sempre m'ho poses fàcil i no perquè ho s...Anna,<br />Sempre m'ho poses fàcil i no perquè ho sigui sinó per la teva manera d'explicar-ho clara i planera.<br />Jo faig una variant més senzilla d'aquesta amanida amb anxoves triturades amb la polpa del tomàquet. Les poso a la nevera i són un deliciós plat fresc, sa i senzill.<br />Petons!glòriahttp://arbredefoc.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-50036589878860337602009-07-19T21:04:58.488+02:002009-07-19T21:04:58.488+02:00Senzill i bo, que més podem demanar. Salut!!!!Senzill i bo, que més podem demanar. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-15277560929124257082009-07-19T19:30:28.220+02:002009-07-19T19:30:28.220+02:00Hola Anna!!!!!
A mi també m´agrada molt l´olivada...Hola Anna!!!!!<br /><br />A mi també m´agrada molt l´olivada, simplement en una bona llesca de pà torrat....mmmm... <br />Aquesta combinació del tomàquet i el parmesà em sembla espectacular i tot i que jo compro la olivada ja feta, ho probaré a la teva salut.<br /><br />Un petonet wapisima!!!!Francinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-83222001909883048722009-07-19T14:47:34.554+02:002009-07-19T14:47:34.554+02:00Carmen, creo que tu y yo somos almas gemelas en cu...Carmen, creo que tu y yo somos almas gemelas en cuestiones culinarias. Un besazo.BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-44915992339283917882009-07-18T20:40:52.987+02:002009-07-18T20:40:52.987+02:00Anna, yo también hago muy a menudo la olivada, ade...Anna, yo también hago muy a menudo la olivada, además con tus ingredientes, hasta para acompañar el pescado, nos encanta, ahora hay que "juntarla" con el parmesano, eso todavía no lo he hecho!!<br />Cuando voy a Barcelona siempre compro los tomates de Montserrat, deliciosos, en Alicante no hay.<br />Un besoCarmen Rico Cotshttps://www.blogger.com/profile/13660486989335447844noreply@blogger.com