tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post4196690048234586189..comments2023-07-19T01:30:18.765+02:00Comments on Buenas Migas. Blog de cocina de Anna Moreno.: POLLASTRE FARCIT AMB MONGETES DEL GANXET / POLLO RELLENO CON JUDÍAS DEL GANXETBuenasMigas.http://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-90825629849703256082009-03-12T07:56:00.000+01:002009-03-12T07:56:00.000+01:00Ana, Francina, Sol, Silvia.... muchísimas gracia...Ana, Francina, Sol, Silvia.... muchísimas gracias por vuestros comentarios, guapas! Un abrazo<BR/><BR/>...........................................<BR/><BR/>Dolors, la cuinera exce.lent ets tu!! Una abraçada<BR/><BR/>............................................<BR/><BR/>Enric, quin honor que em diguis això. En quant les mongetes del ganxet, jo les compro ja cuites al mercat, però esclar que es BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-17190922879431943142009-03-11T10:21:00.000+01:002009-03-11T10:21:00.000+01:00Anna, cada plat teu és una joia.Anna, cada plat teu és una joia.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-82354359531602360602009-03-10T23:15:00.000+01:002009-03-10T23:15:00.000+01:00Anna: El que has fet amb la idea de farcir el poll...Anna: El que has fet amb la idea de farcir el pollastre amb mongetes i botifarra que vaig apuntar a la “Samfaina” és una magnífica recreació, per la qual et felicito de tot cor, i pots tenir la seguretat que la faré seguint-la fil per randa, i és que a mi m’agrada tantíssim el pollastre farcit amb aquests ingredients, que m’empipa només poder-lo fer -parlo de quan el pollastre és sencer- quan somenrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-48524731705734226852009-03-10T17:58:00.000+01:002009-03-10T17:58:00.000+01:00Cada dia et superes més. Aquest plat ha d’estar de...Cada dia et superes més. Aquest plat ha d’estar deliciós, intento imaginar-me el sabor del pollastre amb les mongetes, i la truita...ohhhh!!<BR/>Bon plat, ben cuinat per una cuinera excel·lent!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-47081140855752153192009-03-10T12:31:00.000+01:002009-03-10T12:31:00.000+01:00Solo con ver las fotos creo haber comido.Qué prese...Solo con ver las fotos creo haber comido.<BR/>Qué presentación y qué plato. Perfecto.<BR/><BR/>Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-23107720908561626832009-03-10T11:06:00.000+01:002009-03-10T11:06:00.000+01:00Anna, que plato más original, nunca había visto po...Anna, que plato más original, nunca había visto pollo relleno con judías! Seguro queda buenísimo, la salsa de balsámico y oporto tiene muy buena pinta. <BR/>¡Mmmm!<BR/>Un besosolhttps://www.blogger.com/profile/18165121045757192682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-4726827435553270522009-03-10T08:56:00.000+01:002009-03-10T08:56:00.000+01:00Simplement deliciós!!!! Tot i que encara no em vei...Simplement deliciós!!!! Tot i que encara no em veig en cor de fer un plat tan elaborat....la combinació és perfecta i la presentació parla per si sola....un olé per tú Anna!!! <BR/><BR/>Una abraçada.<BR/><BR/>Francina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-90044047865145090182009-03-10T01:11:00.000+01:002009-03-10T01:11:00.000+01:00Que pinta, esta me la apunto es fácil y tiene que ...Que pinta, esta me la apunto es fácil y tiene que estar muy sabrosito el pollo, seguro que a mi pareja le encantará!!!Yo intento no dejar que las sabias recetas de mis abuelas se queden en el olvido!!!anahttps://www.blogger.com/profile/12494863037857763005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-33420146046620651762009-03-09T19:16:00.000+01:002009-03-09T19:16:00.000+01:00M'ha agradat molt la combinació del farciment: bot...M'ha agradat molt la combinació del farciment: botifarra i mongetes del ganxet, ho he trobat extraordinari i molt original, és una altra opció al típic farciment de botifarres, prunes, pinyons i orellanes clàssic del que estem més acostumats. Aquest tipus de receptes familiars mereixen es preservi la tradició; les mares i les àvies sabien fer combinacions molt sàvies, veritat... <BR/><BR/><BR/>BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-58139486701238169082009-03-08T23:20:00.000+01:002009-03-08T23:20:00.000+01:00Fa un goig aquest pollastre. És cert que va sortir...Fa un goig aquest pollastre. És cert que va sortir al Samfaina...però tot el mèrit és de l'Enric.<BR/>Precioses fotografies, Anna.glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.com