tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post3967746177733066735..comments2023-07-19T01:30:18.765+02:00Comments on Buenas Migas. Blog de cocina de Anna Moreno.: ALITAS DE POLLO ADOBADASBuenasMigas.http://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-79250835431131579592009-07-25T15:21:58.130+02:002009-07-25T15:21:58.130+02:00Maria, un beso guapa.
Enric, però si a mi m'...Maria, un beso guapa.<br /><br /><br /><br />Enric, però si a mi m'encanta que em digueu aquestes coses, perquè enganyar-nos, i de piloteig res de res, és que ni se'm passa pel cap... <br />M'en alegro molt que t'agradessin els ous ferrats amb ceba de la meva àvia, són típics del sud i boníssims ja ho has pogut comprovar :)<br /><br /><br /><br />Carmen, jajaja... a que también teBuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-4436721657054741222009-07-24T13:57:13.359+02:002009-07-24T13:57:13.359+02:00Hola Anna!!!m'agradat molt el teu plat, sobret...Hola Anna!!!m'agradat molt el teu plat, sobretot perque no les fregeixes amb oli;d'aquesta manera son més sanes,es típic que les alitas de pollastres les tinguis que fregir perque quedin cruixents, em fa molta rabia els fregits perque mágraden molt...<br /><br />Gracies per passar-te pel meu blog!!!anahttps://www.blogger.com/profile/12494863037857763005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-11497999487774096002009-07-24T13:43:44.535+02:002009-07-24T13:43:44.535+02:00Anna,
No sé per quina raó no ha sortit un missatge...Anna,<br />No sé per quina raó no ha sortit un missatge que et vaig enviar referent a les aletes de pollastre. La recepta que dones les fa molt apeitoses tot i que jo, poc amant de tastar nous sabors,quan les faig tiro pel costat clàssic o, com a molt, les cuino seguint una recepta que ja fa temps va donar la Sara Maria.GLÒRIAhttps://www.blogger.com/profile/13174578209953454819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-7128105566682792662009-07-24T12:43:49.135+02:002009-07-24T12:43:49.135+02:00Anna, ya no tengo dudas, definitivamente somo dos ...Anna, ya no tengo dudas, definitivamente somo dos almas gemelas en cuanto a gustos!!<br />Me chifan las alitas en adobo y además las hago casi igual que tu. Copiare las tuyas tal cual.<br />Un besoCarmen Rico Cotshttps://www.blogger.com/profile/13660486989335447844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-55504428653193766482009-07-23T02:22:39.262+02:002009-07-23T02:22:39.262+02:00Ai, Anna!... Com la Francina, sembla que sempre qu...Ai, Anna!... Com la Francina, sembla que sempre que t'envio algun comentari em fa l'efecte que pots pensar que t'estic raspallant, però et dic de debò que no sóc cap entusiasta de les aletes de pollastre i, tot i així, veient i imaginant el gust del resultat d'aquesta proposta, no et càpiga dubte que les he de fer.<br /><br />L'enhorabona un cop més, i dir-te, també, que em Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-7980106174590728652009-07-22T19:50:18.737+02:002009-07-22T19:50:18.737+02:00Qué ricas, qué ricas, qué ricas. Me estoy muriendo...Qué ricas, qué ricas, qué ricas. Me estoy muriendo de hambre. Tengo que irme a trabajar, que si no... Creo que no comería otra cosa que estas alitas. Me conformaré con un bocata de merienda. :-(<br /><br />Un besoteMaríahttps://www.blogger.com/profile/01124192272707793694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-19714649341905387042009-07-22T11:54:02.719+02:002009-07-22T11:54:02.719+02:00Arroz... éste, más bien se parece a un adobo chino...Arroz... éste, más bien se parece a un adobo chino, en un intento de imitar los agridulces que hacen en los restaurantes chinos. Supongo que ellos pondrán otras cosas, pero no es por nada, con lo que le puse, salieron muy ricas. En la col si que he notado diferencia, la col china la encuentro mas suave que la nuestra. <br />Me alegro que te haya gustado, y si lo pruebas, dímelo :)<br /><br /><brBuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-65385067881880050142009-07-22T09:38:15.840+02:002009-07-22T09:38:15.840+02:00Hola Anna!!!!
S´em fa la boca aigua només veient ...Hola Anna!!!!<br /><br />S´em fa la boca aigua només veient les fotografies!!!!! <br />Aquest plat es pot preparar d´un dia per l´altre??<br />Segurament probaré de fer-lo, perque no sé com t´ho fas però sempre encertes amb els meus gustos culinaris...i no vull ser repetitiva, ni que sembli "peloteo" pero es veritat... aquestes vacances et trobaré a faltar....<br /><br />Molts petonetsFrancinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-20958654060675880652009-07-22T07:52:18.898+02:002009-07-22T07:52:18.898+02:00Tienen que estar buenísimas. Los adobos son muy de...Tienen que estar buenísimas. Los adobos son muy del sur, no? Apetecen así crujientitas.Anonymousnoreply@blogger.com