tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post8208587994490634471..comments2023-07-19T01:30:18.765+02:00Comments on Buenas Migas. Blog de cocina de Anna Moreno.: ESQUEIXADA DE BACALLÀBuenasMigas.http://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-80274405155450352262017-04-04T21:30:18.888+02:002017-04-04T21:30:18.888+02:00Muchas gracias por la receta!!Realmente quedó espe...Muchas gracias por la receta!!Realmente quedó espectacular y eso que mi bacalo, el que conseguí en Buenos Aires, no está muy bueno ... es finito. Saludos y estamos en contacto<br />Lili Sollanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-76885081760526027862014-10-10T20:14:49.543+02:002014-10-10T20:14:49.543+02:00La receta original no lleva pimiento y en mi opini...La receta original no lleva pimiento y en mi opinión le sobra, toma demasiado protagonismo. Mi opinión! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-16806835792766534332014-05-31T10:06:38.608+02:002014-05-31T10:06:38.608+02:00El otro dia la prbe en un restaurante con una sals...El otro dia la prbe en un restaurante con una salsa de fresas i endivias i estba delicioso i sorprendente Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11504570695001126012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-4926966211415153172013-06-11T08:02:25.493+02:002013-06-11T08:02:25.493+02:00Sòc catalá i la meva dona nordamericana, jo funcio...Sòc catalá i la meva dona nordamericana, jo funciono de memoria, de la mare, l'avia, l'ex sogra, poc que cuino i la cagu bastant,... élla, s'esforça i sort que es bastant sibarita,....i tambè sort que us tenim a la xarxa, que si no....au salut i gràcies...<br />d.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16634381861276262773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-53796903904132262352013-03-21T14:16:40.812+01:002013-03-21T14:16:40.812+01:00Mmmmmm!
Esta increible.Mmmmmm!<br /><br />Esta increible.Receptes.cathttp://www.receptes.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-56190271319507951902011-03-07T00:39:08.593+01:002011-03-07T00:39:08.593+01:00Sofritos y refritos. Pues ahora me paso por tu blo...<strong>Sofritos y refritos. Pues ahora me paso por tu blog para ver esa ensalada de pimiento asado que le preparas a tu hija. Gracias guapa. Un beso grande.<br /><br />Josep, ja he vist la teva versió, és clar, com a bon bacallà que ets no podia faltar aquest plat al teu bloc, és veritat ;o) Gràcies Josep.<br /><br />Francina, tens raó, aquesta amanida és més del bon temps, però mira em venia deBuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-49754646651277894882011-03-05T11:39:42.410+01:002011-03-05T11:39:42.410+01:00hola,
molt bona pinta aquesta esqueixada...i sobre...hola,<br />molt bona pinta aquesta esqueixada...i sobretot moltes gràcies per la llista d'amanides, ja tinc "nàteria" per buscar informacií i fer-les si fos el cas... :-)anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-21008142238224654352011-03-03T17:11:25.796+01:002011-03-03T17:11:25.796+01:00Com m'agrada l'esqueixada... No m'he a...Com m'agrada l'esqueixada... No m'he animat a fer-ne a casa, encara. Però amb la teva recepta, no tinc excusa. Un bloc molt interessant. Et segueixo ;)<br />Petons!Marinahttps://www.blogger.com/profile/06838827495823144832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-46467895935098210492011-03-02T22:34:17.633+01:002011-03-02T22:34:17.633+01:00MMMMmmmmmmmmmmmm!!!!
A mi aquesta recepta em tra...MMMMmmmmmmmmmmmm!!!! <br /><br />A mi aquesta recepta em trasllada al bon temps, a la caloreta, a les tardes llargues....a casa la fem molt a l´estiu, tot i que aquest plat sempre em ve degust, ja que el bacallà m´encanta!!!<br />Anna, com sempre sencill pero insuperable...les fotos parlen per si soles!!<br /><br />Un petonàs wapa!!!Francinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-59943078689671374132011-03-02T21:49:23.428+01:002011-03-02T21:49:23.428+01:00Anna; Un clàsic de bacallà i d'alló tant i tan...Anna; Un clàsic de bacallà i d'alló tant i tant bo, felicitats per aquesta esqueixada tant i tant ben feta de gust i de "fotos" igual. <br /> Que vagi de gust Anna¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-6042536871118102292011-03-02T17:04:31.663+01:002011-03-02T17:04:31.663+01:00Me gusta muchísimo, yo hago una ensalada del estil...Me gusta muchísimo, yo hago una ensalada del estilo que a mi hija le encanta, es un poco mas pesada de hacer porque es con el pimiento asado, esta es parecida, mas fácil y mas rápida, me la apunto!<br />Besos,<br />NasySofritos y Refritoshttps://www.blogger.com/profile/08840479801651145691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-42082303732847572022011-03-02T11:03:45.984+01:002011-03-02T11:03:45.984+01:00Que bona l'esqueixada amb el tomàquet ratllat ...<strong>Que bona l'esqueixada amb el tomàquet ratllat també. Ara la buscava per si la tenies al teu bloc per suggerir-la al meu, però no la veig. Amb olivada, com la fa en Xevi i l'Anna de 'Plaers de Boca' també es boníssima. Una abraçada. </strong>BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-90036086013264812782011-03-02T10:41:41.315+01:002011-03-02T10:41:41.315+01:00Un clàssic molt de casa nostra! Nosaltres la fem a...Un clàssic molt de casa nostra! Nosaltres la fem amb tomàquet ratllat i olives negres. Queda boníssima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-87345383443322395182011-03-02T09:59:46.919+01:002011-03-02T09:59:46.919+01:00Julieta, claro que si, un pinchito solo no, te pu...<strong>Julieta, claro que si, un pinchito solo no, te puedes llevar la bandeja entera! ;o)</strong>BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-56859514286846066622011-03-02T09:51:00.669+01:002011-03-02T09:51:00.669+01:00Me encanta!!!!!!!!!!! Cada día me gusta más tu blo...Me encanta!!!!!!!!!!! Cada día me gusta más tu blog si cabe.<br />Te cojo un pinchito...<br />Feliz día!!!!!Julietahttps://www.blogger.com/profile/04759751247074967736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-84099400179118724772011-03-02T09:50:50.826+01:002011-03-02T09:50:50.826+01:00Carlos, tiene un sabor diferente al Remojón andalu...<strong> Carlos, tiene un sabor diferente al Remojón andaluz (con bacalao y naranja) que también conozco y está muy bueno, pero no tiene nada que ver, son sabores muy distintos. </strong>BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-21187293161874102822011-03-02T09:46:23.042+01:002011-03-02T09:46:23.042+01:00Me alegro os haya gustado este plato tan cotidiano...<strong>Me alegro os haya gustado este plato tan cotidiano para nosotros. Como dice Lídia, en nuestras mesas no falla nunca. <br />Carlos y Apicius, probar la esqueixada en cuanto tengáis oportunidad, no os va a decepcionar. <br /><br />Un abrazo a los tres.</strong>BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-87521815111631006502011-03-02T09:28:03.349+01:002011-03-02T09:28:03.349+01:00Voy a anotar su receta ya que me parece muy intere...Voy a anotar su receta ya que me parece muy interesante prepararla.<br />Le ha quedado el plato de muy bonita presentación, colorido y el sabor me lo imagino.<br />SaludosApiciuhttps://www.blogger.com/profile/05457987656638816338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-34289523218276969592011-03-01T18:20:08.416+01:002011-03-01T18:20:08.416+01:00que bona l'esqueixada, a casa no falla mai , s...que bona l'esqueixada, a casa no falla mai , sobretot a l'estiu<br /><br />ptnsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5989948278725612883.post-18881167590937985012011-03-01T17:30:48.260+01:002011-03-01T17:30:48.260+01:00Qué bueno, un día lo haremos. El bacalao tomado as...Qué bueno, un día lo haremos. El bacalao tomado así lo hemos probado con naranja a la sevillana, y nos gustó, pero así, tiene que estar de muerte. Apuntado queda.<br /><br />Un saludo.Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.com